Studiereis Suriname

Wat zou een beroepsvereniging zijn zonder studiereizen? Ook professionals moeten zich voortdurend blijven ontwikkelen en bijscholen. En wat is er nou effectiever dan het nuttige met het aangename te verenigen? Om dat mogelijk te maken heeft Arthur intensief contact onderhouden met o.a. S.I.V.I.S. In samenwerking met dit scholingsinstituut voor vakbonden hebben we een uitdagend en interessant programma samen kunnen stellen.

Reisinformatie

ivm COVID-19 pandemie wordt er een nieuwe datum gezocht. Vooralsnog gaan we er vanuit dat het kan plaatsvinden in de laatste week van maart 2021. Exacter: van 21 maart t/m 28 maart 2021

Schrijf je vrijblijvend in via het inschrijvingsformulier zodat wij je op de hoogte kunnen houden

Kosten overall +/- 2550 ANG ex OB. Incl vlucht en Hotel. Exacte kosten tbc.

Excursie programma

Het lijkt ons raadzaam om vanwege de Corona pandemie weliswaar de datums uit te stellen maar met het programma toch door te blijven gaan tot de wereld weer is gaan draaien en wij verder kunnen met dit schitternde initiatief in dit schitterende land.

Derhalve blijven voorlopig de onderstaande onderdelen overeind:

– Workshop S.I.V.I.S.

– Excursie Staatsolie Maatschappij Suriname

– VSB – Vereniging Surinaams Bedrijfsleven

– Excursie Bacoven aanplant te Jarikaba

– Cultureel programma / city tour

– Excursie marrondorp Santigron

The Caribbean Arbo Festival

World Trade Center, Curacao

Gezondheid is ons grootste bezit, In een korte tijd heeft de COVID-19 pandemie ons dat duidelijk gemaakt. Naast de persoonlijke tragedieën zijn ook complete economieën stilgevallen, zorgsystemen ontwricht en ga zo maar door. 

In dat licht is het onverantwoord het congres op 17 juni door te laten gaan.

Maar van uitstel komt geen afstel. Wij, het bestuur van de BvAA Caribbean, gaan onverdroten door met de organisatie zodat, als de tijd rijp is, in relatief korte tijd een aansprekend congres neergezet kan worden.

Wij vragen daarom uw interesse door middel van een vrijblijvende inschrijving kenbaar te maken. Het verplicht u tot niets. 

Wij zien er naar uit u op het Caribbean Arbo Festival als vanouds de hand te kunnen schudden.